کاچی خوشمزه مقوی و دلچسب زعفرانی

امشب مهمون دارید و نمیدونید برای دسر قبل افطار چی حاضر کنید؟ دوست دارید با یک دسر خوشمزه مهمانتون رو سورپرایز کنید ولی نمیدونید چی درست کنید؟! پیشنهاد ما کاچی زعفرونیه یک دسر زعفرانی ایرانی ، یک دسر خوشمزه مقوی و دلچسب که بعد از ماه رمضان هم میتونید برای عصرانه از خوردنش لذت ببرید بخصوص اینکه از یک زعفرون اصل و مطمئن برای طعمش استفاده کنید.

نکته : این دسر برای دوران بارداری و خانمهایی که بچه شیر میدن هم خیلی مقویه!

در ادامه با طرز تهیه این دسر ایرانی همراه باشید…

 

 

طرز تهیه کاچی زعفرانی

مواد لازم

آرد                                                             یک لیوان

نبات خورد شده یا شکر و یا عسل                      یک لیوان

آب                                                            دولیوان

کره یا روغن محلی                                         ۱۰۰گرم

گلاب                                                         نصف لیوان

زعفران ساییده و دم کرده                                به میزان لازم

بادام پرک یا خلال بادام                                    ۵۰گرم          (در صورت علاقه)

برگ گل محمدی                                            به میزان لازم  (در صورت علاقه)

نمک                                                          یک چهارم قاشق چای خوری

 

ابتدا یک لیوان  شکر را با دو لیوان آب مخلوط کرده روی حرارت قرار میدهیم تا بجوشد سپس زعفران و گلاب را به آن اضافه میکنیم و کنار میگذاریم تا سرد شود.

کره را در قابلمه  روی حرارت میگذاریم تا آب شود سپس آرد را کم کم به آن اضافه میکنیم و با قاشق مرتب هم میزنیم که لکه نشود .حرارت را کم کرده و به قدری به هم زدن ادامه میدهیم که رنگ آرد طلایی شود. (ما قصد سرخ کردن آرد را نداریم و همین قدر که مزه خامی آرد گرفته شود کافیست)

در این مرحله یک چهارم قاشق چای خوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت برمیداریم.

حالا شربت را کم کم به آن اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مایع، صاف و یکدست شود.

ظرف را مجددا روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا کاچی زعفرانیمان جا بیفتد.

در صورتی که کاچی کمی سفت شد ،می توانید یک لیوان آب به آن اضافه کنید و باز هم بزنید تا جایی که کاچی به روغن بیفتد.

حالا غذا آماده است آن را توی ظرف بریزید و با بادام پرک یا خلال بادام همراه برگ گل محمدی  تزیین کنید.

 

نویسنده: مجید لوباسی

اشتراک گذاری این نوشته